dimecres, 8 d’abril del 2020

PROPOSTES D'ACTIVITS I JOCS!!! QUART CURS (20-30 d'abril)


Seguim amb les propostes de religió

-Os propongo un reto…

¿Recordáis la pintura al fresco que trabajamos en clase y que os comenté que se encontraba dentro de la Capilla Sixtina?
A continuación, tenéis un enlace para que realicéis una visita virtual por dicha Capilla Sixtina. A ver quién es capaz de encontrar la pintura de la que estoy hablando y decirme cómo se llama y quién es su autor.
*Os aconsejo que miréis por todas partes, incluso en el techo.


Manos a la obra. Espero vuestras respuestas en mi dirección (eperez6@educaib.eu)

-I tu ... què sents?
És important saber què sentim en cada moment i com ho manifestam. Sobretot, en aquests moments que hem de ser a casa (sense escola) i sense veure als nostres amics/gues.
-Us  propos, fer cartells amb els vostres sentiments i emocions, per fer tot aixó, podeu dibuixar, escriure, pintar...però heu d´intentar treure tot el què sentiu.  Una vegada acabada la tasca em podeu enviar una foto o vídeo a la meva adreça: eperez6@educaib.eu.
Esper que us agradi i participi tota la família!!!
Carreres de relleus (si tenim espai)

Preparem papers amb les lletres del abecedari. Feim dos equips (mínim dos participants). El joc consisteix en anar corrent d’un lloc a l’altre (on estigui el caramull de lletres) i aconseguir formar la paraula Jesús. Cada participant només podrà agafar una lletra a cada viatje. Cada lletra que agafi l’haurà d’anar col·locant fins que es formi tota la paraula. El primer equip que acabi, guanya.
(Ja sabeu que l’objectiu principal del joc, és passar una bona estona amb la família i gaudir el màxim de cada moment).

Variant del joc: després podem fer el mateix joc però amb diferents paraules com: PASQUA, FAMÍLIA, AJUDA, AMOR… (penseu que haureu de preparar més lletres perquè hi ha vocals i consonants que es repeteixen).

-SOPA DE LLETRES

Aquí teniu un enllaç per si voleu fer Sopa de lletres de religió.

Ànim i una abraçada.                                                                             Esther



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada