dimecres, 8 d’abril del 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS I JOCS!!! PRIMER CURS (20-30 d'abril)

Seguim amb les propostes de religió.

*Aquí teniu recursos interactius de religió. En aquest enllaç podeu fer les activitats directament mitjançant ordinador o mòbil.





-El globus amic       



En un paperet escrivim (cada participant de la família) un valor aportat per Jesús, un desig o un missatge amb sentiment i ho ficam dins un globus que inflam i fermam. Aquest globus ha de ser decorat amb una bona cara i un bon somriure. Dedicarem una estoneta a jugar amb ells i  a compartir aquest joc divertit amb la nostra família. Quan trobem que ja és suficient cada participant agafarà un globus qualsevol, l’esclatarà (amb ajuda d’un adult, si es necessari), agafarà el paper i el passejarà mostrant i compartint el valor, sentiment o missatge que l’ hagi tocat.  

-Joc“Déu ens estima”.  

Un participant retallarà cartolina de diferents colors o folis blancs (material que trobeu per casa), amb les paraules Déu ens estima. Després les amagarà per la casa (menjador, cuina, dormitori…). L’altre participant o participants hauran de cercar les tres paraules i formar la frase. 

*Variants del joc:                                                                              -Escriure lletra per lletra el missatge.                                                       
-Escriure altres missatges i tornar a jugar.   

-Desfilada de valors cristians.

Amb diferents materials, tela, cartolina, papers de colors, tot el  que trobeu per casa, ens anem inventant un vestit o una indumentària de valors cristians, donant creativitat perquè cada participant vagi fent uns models inventats de valors per la desfilada, i llavors, cada participant anirà desfilant com si fos “modelo” amb un presentador/a que dirà: 

-“Aquí tenim na __________ amb un vestit/jersei/sabates… que representa el RESPECTE”. 
-“Aquí tenim en _________ amb un vestit/jersei/ sabates…que representa la TOLERÀNCIA”… 
Me podéis enviar fotos, vídeos…todo lo que queráis a mi dirección de correo (eperez6@educaib.eu). 

Os envío mucho ánimo y muchos besos.                                              Esther   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada