dimecres, 8 d’abril del 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS I JOCS!!! SEGON CURS (20-30 d'abril)


Seguim amb les propostes de religió

*Aquí teniu recusos interactius de religió. En aquest enllaç trobareu activitats per fer directament amb ordinador o mòbil.


-LES ULLERES

El material és senzill, és fer amb cartró, cartolina o folis en blanc, unes ulleres amb forma de cor perquè cada nin/a se les posi i digui quines coses veu. Aquestes ulleres són “màgiques” i només poden veure les coses bones de les persones i de l’entorn, i llavors poden dir o dibuixar el què han vist.

*Exemple ulleres:


-OUS DE PASQUA    

Si us animeu podeu fer Ous de Pasqua. Aquí teniu un exemple:












-LA CONFIANÇA

Es fan dos grups (un grup nom DÉU i un altre JESÚS), el participant o participants del grup DÉU tanca els ulls o es posa un mocador per no veure res, mentres que l’equip JESÚS col·loca diversos objectes en terra. El joc consisteix en que el grup DÉU ha de trobar tots el objectes possibles en tres minuts amb les indicacions de l’equip JESÚS. Una vegada realitzat el primer torn, es canvien els rols, és a dir, l’equip Déu passa a ser JESÚS i JESÚS farà de DÉU.                                                                                         (La confiança és un valor cristià molt important, per tant, per fer aquest joc hem de confiar en l’altre equip).

Me podéis enviar fotos, vídeos…todo lo que queráis a mi dirección de correo (eperez6@educaib.eu).
Os envío mucho ánimo y muchos besos.                                            
Esther





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada